Smoking Meat

Код товара: 100028580
643
Товар закончился
Производитель:
Dorling Kindersley
Язык
Английский
Количество страниц
192
Переплет
Мягкий
Размер
198 x 238 мм
ISBN
978-0241248287
Автор
Will Fleischman
Возраст
от 13 лет
    Способы доставки
  • Новая Почта
  • Justin
  • Курьером по Киеву
    Удобная оплата заказов
  • Наличными при получении
  • Безналичный перевод
  • VISA/MasterCard/Privat24
  • WebMoney

Smoking meat is a cookery art form that combines scientific precision with a little smoky alchemy to produce the tenderest, most delicious cuts. Even better, it's something that anyone can do, whether you're cooking with an adapted bucket or a purpose-built Texan smokehouse. Smoking Meat is the ultimate mouth-watering guide to cooking with smoke.

Whether you're whipping up some pork belly or spare ribs, Smoking Meat will have you experimenting with endless combinations of woods, heats, meats, cuts, rubs, and sauces. Impress your friends with over 50 inspired meat recipes for every taste, drawing on classic and adventurous ideas for meats from chicken to lobster and pork belly to venison. Smoking Meat is perfect for all foodies planning on hosting a barbeque or just treating your own tastebuds. Mouth-watering photos capture varying textures and colours of the meat to ensure that you're smoking meat the way you want to.

ISBN: 9780241248287 Pages: 192 Size: 198 x 238 mm Read more

Пока нет комментариев
Написать свой отзыв
Имя *
Email
Введите комментарий*

Похожие товары

  • Для среднего школьного возраста: World War II Visual Encyclopedia
    World War II Visual Encyclopedia
    725
    Код: 100029739
    отзывов (0)
    В наличии
    Количество страниц208
    Размер186 x 241мм

Наши скидки испециальные цены

Проверьте предложения по акции. Экономить приятно!

Смотреть все

Если Вам нужна помощь в выборе, звоните: (044) 599-05-22