Food of Morocco,The

Код товара: 100010693
1 286
Товар закончился
Производитель:
Bloomsbury
Язык
Английский
Количество страниц
528
Переплет
Твердый
Размер
267 x 220
ISBN
978-1408827468
Автор
Paula Wolfert
    Способы доставки
  • Новая Почта
  • Justin
  • Курьером по Киеву
    Удобная оплата заказов
  • Наличными при получении
  • Безналичный перевод
  • VISA/MasterCard/Privat24
  • WebMoney

Paula Wolfert's name is synonymous with revealing the richres of authentic Mediterranean cooking, especially the cuisine of Morocco. In The Food of Morocco, she brings to bear more than forty years of experience of, love of, and original research on the traditional food of that country. The result is the definitive book on Moroccan cuisine, from tender Berber skillet bread to spiced hariria (the classic soup made with lentils and chickpeas), from chicken with tangy preserved lemon and olives to steamed sweet and savoury breast of lamb stuffed with couscous and dates. The recipes are clear and inviting, and infused with the author's unparalleled knowledge of this delicious food. Essays illuminate the essential elements of Moroccan flavour and emphasise the accessibility of once hard-to-find ingredients such as saffron, argan oil and Moroccan cumin seed.

Пока нет комментариев
Написать свой отзыв
Имя *
Email
Введите комментарий*
Вы интересовались:

Сохраните понравившиеся товары в закладки
Это позволит не потерять понравившийся вариант!

Похожие товары

  • Художественные: Fantastic Beasts and Where to Find Them - by Bloomsbury (9781408885260)
    Fantastic Beasts and Where to Find Them - by...
    1 349
    Код: 100010666
    отзывов (0)
    В наличии
    Количество страниц160
    Размер290 x 250

Наши скидки испециальные цены

Проверьте предложения по акции. Экономить приятно!

Смотреть все

Если Вам нужна помощь в выборе, звоните: (044) 599-05-22