Ви полюбляєте пасту? Pasta: The Beginner's Guide стане вашим незамінним гідом до світу найулюбленіших страв - від спагеті з соусом із білих грибів та феттучіні болоньєзе до лазаньї, равіолі та ньоккі! Книга пропонує навдивовижу прості рецепти, супроводжені зрозумілими інструкціями, для кулінарів будь-якого рівня та досвіду. Авторські рецепти від відомого шеф-кухаря Карло Лей гарантовано оцінять гурмани та полюблять кухарі-новачки за легкість приготування. Створіть власноруч незабутні на смак спагеті карбонара, лазанью з лососем та цукіні, тортелліні з м’ясною начинкою, ньоккі горгонзола та багато-багато інших шедеврів.. Ласкаво просимо до італійського столу прямо у себе вдома! Buon Appetito!